Σταφιδόπιτα νηστίσιμη

Συνταγή από mama-katerina | Ενημερώθηκε στις 07/01/2022

Αυτή εδώ είναι η κλασική συνταγή για σταφιδόπιτα νηστίσιμη!

Χτυπάμε το νερό με το λάδι στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει το μίγμα μας. Προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με την κανέλα και την σόδα.

Συνεχίζουμε το χτύπημα ρίχνοντας λίγο λίγο το αλευρι.

Στο τέλος ανακατεύουμε με ένα κουτάλι  τις σταφίδες πλυμένες και στραγγισμένες.

Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί 40 νούμερο, λαδωμένο.

Ψήνουμε για 45 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Όταν κρυώσει κόβουμε τη σταφιδόπιτά μας σε κομμάτια.

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.2 (36 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας
Χρόνος μαγειρέματος
Είδος Κουζίνας
Βασικά υλικά

Οι νέες συνταγές μας