Υλικά Συνταγής
Με ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομματάκια μπορούμε να φτιάξουμε πολύ εύκολα μια τηγανιά χοιρινού που θα λατρέψουν όλοι. Δοκιμάστε τη συνταγή μου και θα με θυμηθείτε...
Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε το ψαρονέφρι με το ελαιόλαδο μέχρι να ψηθεί το κρέας. (προσοχή μην το κάψετε!!!)
Μόλις ψηθεί το κρέας προσθέτουμε στο τηγάνι τα υπόλοιπα υλικά, δηλαδή τον ζωμο βοδινού, τον χυμό πορτοκαλιού, το κρασί, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Η τηγανιά χοιρινού με μέλι και πορτοκάλι ειναι έτοιμη να σας καταπλήξει!!!
Τη συνοδεύουμε με πουρέ ή με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές.
Καλή σας όρεξη!