Αμύγδαλα

Από Ρεμί, 15 Ιούνιος, 2022

Η συνταγή για τα πιο νόστιμα γλυκίσματα που έχετε φάει ποτέ. Τα μαμούλια, παραδοσιακό γλυκό της Χίου, μοιάζουν στην όψη με τους κουραμπιέδες και προσφέρουν μοναδική απόλαυση. Σίγουρα δεν θα μείνετε στο ένα!

Από Ρεμί, 1 Φεβρουάριος, 2022

Ένα πιάτο ιδανικό για ένα επίσημο τραπέζι και όχι μόνο. Διαφορετικό χοι-ρινό με αμύγδαλα. Υπέροχοι συνδυασμοί και γεύσεις που δένουν μοναδικά μεταξύ τους. Δοκιμάστε το!

Από Ρεμί, 26 Οκτώβριος, 2021

Μια διαφορετική συνταγή που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Capri Torta, το περίφημο Ιταλικό κέικ λεμονιού. Απολαυστικό και ελαφρύ. Ζουμερό εσωτερικά και ιδιαίτερα αρωματικό. Δοκιμάστε το!

Από Ρεμί, 19 Ιούλιος, 2021

Μια πεντανόστιμη και λαχταριστική συνταγή. Φουρνιστά σφολιατάκια με αμύγδαλα. Ένα υπέροχο σνακ που μπορείτε να απολαύσετε ανά πάσα στιγμή. Η συνταγή είναι για 40 μικρά σφολιατάκια.

Από Ρεμί, 7 Ιούνιος, 2021

Μια υπέροχη συνταγή που θα λατρέψετε. Παραδοσιακές παστελαριές Χίου. Πρόκειται για ένα μοναδικό σνακ που είναι πέρα για πέρα υγιεινό. Φτιάχνονται σε διάφορα νησιά του αιγαίου και είναι πραγματικά πεντανόστιμες. Θα μοσχοβολήσει όλο το σπίτι σας. Η συνταγή είναι για 50 κομμάτια.

Από Ρεμί, 7 Μάιος, 2021

Μια συνταγή για γλυκές απολαύσεις. Τρούφες, με σοκολατένια γεύση! Κυριολεκτικά, λιώνουν στο στόμα. Απολαύστε τες!

Από Ρεμί, 10 Φεβρουάριος, 2021

Μια διαφορετική συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Νόστιμες κρέπες με ανθότυρο και μέλι. Απόλαυση σε κάθε μπουκιά. Ο συνδυασμός του ανθότυρου με το μέλι θα απογειώσει την γεύση. Δοκιμάστε τες και δεν θα χάσετε!

Από Ρεμί, 30 Δεκέμβριος, 2020

Μια συνταγή για γλυκό που θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά. Χριστουγεννιάτικη τούρτα αμυγδάλου, σκέτη απόλαυση! Μοναδική γεύση σε κάθε μπουκιά. Σερβίρετε την ως επιδόρπιο στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους πάντες.

Από Ρεμί, 20 Δεκέμβριος, 2020

Μια συνταγή για ένα γλύκισμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Παραδοσιακοί σαμουσάδες. Ένα γλυκό που προέρχεται από την Λακωνία και μοιάζει με τον μπακλαβά. Λιώνει στο στόμα!

Οι νέες συνταγές μας