Υλικά Συνταγής
Αυτά τα τυρομπαλάκια είναι ένας εκπληκτικός μεζές που μπορούμε να τον ετοιμάσουμε και να τον φυλάξουμε σε βάζα μέχρι να τον σερβίρουμε.
Λιώνουμε τα δύο είδη τυριών καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά φλωρίνης και τον άνιθο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια (μπουκίτσες) και τις βάζουμε σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο βάζο.
Γεμίζουμε το βάζο με ελαιόλαδο μέχρι να καλυφτεί η επιφάνειά του.
Προσθέτουμε την πιπερίτσα και λίγη ρίγανη.
Κλείνουμε το βάζο.
Τα τυρομπαλάκια είναι έτοιμα!
Όταν θέλουμε να σερβίρουμε αφαιρούμε όσα τυρομπαλάκια θέλουμε από το βάζο.
Τα υπόλοιπα μπορούν να διατηρηθούν για περίπου 1 μήνα.
Όταν τελειώσουν τα τυρομπαλάκια, ΔΕΝ πετάμε το ελαιόλαδο. Θα έχει αρωματιστεί και θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε φαγητά.