
Μία συνταγή για πολύ εύκολα τυροπιτάκια!
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τον άνιθο, το μοσχοκάρυδο και με λίγο πιπέρι.
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στην μέση και δημιουργούμε 10 κομμάτια φύλλου.
Λαδώνουμε κάθε φύλλο χωριστά, βάζουμε μία κουταλιά απο το μίγμα του τυριού και κλείνουμε σε τριγωνάκι.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια του φύλλου και την υπόλοιπη γέμιση.
Λαδώνουμε και την επιφάνεια κάθε κομματιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Βγάζουμε τα τυροπιτάκια με τυρί κρέμα απο τον φούρνο και σερβίρουμε.
Δώσε αστέρια στη συνταγή!:
Σχόλια
Πολύ ωραία τα τυροπιτάκια,
σου αρέσουν?
μπορείς να κάνεις και δικούς
Μπα, με τόση δουλειά που έχει