Υλικά Συνταγής
Μερίδες
Μία συνταγή για πολύ εύκολα τυροπιτάκια!
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τον άνηθο, το μοσχοκάρυδο και με λίγο πιπέρι.
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στη μέση και δημιουργούμε 10 κομμάτια φύλλου.
Λαδώνουμε κάθε φύλλο χωριστά, βάζουμε μία κουταλιά από το μίγμα του τυριού και κλείνουμε σε τριγωνάκι.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια του φύλλου και την υπόλοιπη γέμιση.
Λαδώνουμε και την επιφάνεια κάθε κομματιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Βγάζουμε τα τυροπιτάκια με τυρί κρέμα απο τον φούρνο και σερβίρουμε.
Μπα, με τόση δουλειά που έχει
μπορείς να κάνεις και δικούς
σου αρέσουν?
Πολύ ωραία τα τυροπιτάκια,