Υλικά Συνταγής
Για να φτιάξουμε τη ζύμη της τάρτας ακολουθούμε την παρακάτω συνταγή.
Πριν ξεκινήσουμε, είναι πολύ σημαντικό το βούτυρο να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Τρίβουμε το βούτυρο με το χέρι μας και το ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με το αλεύρι. Μόλις η ζύμη μας γίνει χοντρά κομματάκια σαν ψίχουλα, προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας νερό και λίγο αλάτι.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή και ελαστική.
Ανοίγουμε σε φύλλο με τον πλάστη και το βάζουμε στην ταρτιέρα που έχουμε από πριν βουτυρώσει.
Φροντίζουμε ώστε να προεξέχει στα τοιχώματα της ταρτιέρας.
Τρυπάμε τη ζύμη με ένα πιρούνι και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά που θα απλώσουμε πάνω στην τάρτα πριν την ψήσουμε.