1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο: Δείτε τις καλύτερες συνταγές μας.

Χοιρινό πρασάτο στην κατσαρόλα, να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Θέλετε να μαγειρέψετε κρεατάκι χοιρινό αλλά έχετε βαρεθεί τα ψητά και τα κλασικά; Να μια πολύ εύκολη συνταγή για πρασάτο χοιρινό στην κατσαρόλα που θα γλείφουν όλοι το πιάτο τους!...Διαβάστε τη συνταγή για Χοιρινό πρασάτο στην κατσαρόλα, να γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Κοκκινιστά μοσχοχτάποδα με παπαρδέλες

Τα μοσχοχτάποδα είναι οι "φτωχοί συγγενείς" του χταποδιού. Παλιότερα, δεν τα είχαμε σε μεγάλη υπόληψη, λόγω της αδύναμης γεύσης τους σε σχέση με τα χταπόδια, αλλά αν τα "ενισχύσουμε" με αρκετά......Διαβάστε τη συνταγή για Κοκκινιστά μοσχοχτάποδα με παπαρδέλες

Βρείτε τις συνταγές μας παντού

Διαδώστε: