Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή την συνταγή που όμοια της δεν υπάρχει. Μελιτζάνες με θαλασσινά, ο ορισμός της γεύσης! Γευστικοί συνδυασμοί που θα σας αρέσουν πολύ. Άρωμα θάλασσας αλλά και λαχανικών. Δοκιμάστε αυτό το πιάτο και δεν θα χάσετε.
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αυτή εδώ η συνταγή είναι για να φτιάξουμε Πατούδο, δηλαδή την παραδοσιακή γεμιστή γαλοπούλα της Νάξου. Η πρωτότυπη και νόστιμη γέμιση της, είναι αυτή που θα κάνει την διάφορα και θα μας αφήσει μια αξέχαστη γεύση. Μπορεί η εκτέλεση της συνταγής αυτής, να φαντάζει μπελαλίδικη αλλά πιστέψτε με, το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.
Αυτή εδώ είναι μια συνταγή για την πιο γρήγορη χοιρινή τηγανιά που έχετε δει ποτέ σας. Έτοιμη μόλις σε λίγα λεπτά. Χρειάζονται μόνο λίγα υλικά και ελάχιστος χρόνος αναμονής, για ένα εξαίσιο αποτέλεσμα. Ένα αγαπημένο πιάτο, που αξίζει να το μοιραστείτε με την οικογένεια. Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι και είμαι σίγουρη ότι θα το βάλετε μέσα στη λίστα με τα αγαπημένα σας πιάτα.
Αν θέλετε μια δροσερή και νόστιμη σαλάτα, για ένα ελαφρύ και υγιεινό γεύμα, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή με τα αμπελοφάσουλα. Θέλει πολύ λίγα υλικά και είναι έτοιμη σε ακόμα πιο λίγα λεπτά. Θα την λατρέψει όποιος αγαπάει την υγιεινή διατροφή...
Η κλασική συνταγή για χαλβά, πιο εύκολη και πιο γρήγορη από τις συνηθισμένες, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.
Μένουμε σπίτι με χαμόγελο και φτιάχνουμε σμυρνεϊκο μπουράνι, δηλαδή μια νόστιμη αλλά και πρωτότυπη συνταγή για ριζότο. Τα αγνά υλικά και ο ελάχιστος χρόνος που θα αφιερώσουμε είναι αρκετά για να έχουμε ένα γευστικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Σήμερα μαγειρεύουμε αγαλιποκεφτέδες, μια όχι και τόσο γνωστή συνταγή, την οποία όμως αξίζει να δοκιμάσει κάθε λάτρης τις ελληνικής ποιοτικής κουζίνας. Για όσους δεν ξέρουν, οι αγαλίπες είναι οι ανεμώνες της θάλασσας. Οι σκυριανοί αγαλιποκεφτέδες λοιπόν έχουν λίγα απλά υλικά, και είναι έτοιμοι μέσα σε λίγα λεπτά. Δοκιμάστε τη συνταγή αν θέλετε να βάλετε ποικιλία στις διατροφικές σας συνήθειες!
Η βινεγκρέτ είναι μια σάλτσα για ντρέσινγκ με γαλλική προέλευση και φινέτσα που παρασκευάζεται με ανάμειξη ελαιόλαδου με κάποιο όξινο υγρό, όπως το ξύδι ή ο χυμός λεμονιού. Υπάρχουν όμως πολλές παραλλαγές, όπως θα δούμε, καθώς μπορούμε να βελτιώσουμε το μείγμα με αλάτι, βότανα και μπαχαρικά. Εδώ θα δούμε πως να φτιάξουμε μια γευστικότατη σπιτική βινεγκρέτ καθώς και τις διάφορες παραλλαγές της.
Οι πατάτες γιαχνί είναι κατάλληλες για ένα ωραίο, ελαφρύ γεύμα η ένα νόστιμο συνοδευτικό. Αγαπημένο πιάτο και πολλά υποσχόμενο, που συνοδεύεται πολύ αρμονικά με κρεατικά και ψαρικά!
Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα να γλύφεις τα δάκτυλά σου! Φτιάξτε το και απολαύστε το. Δεν θα χρειαστείτε ούτε μαχαίρι για να το κόψετε!
-
Χριστουγεννιάτικες Συνταγές
-
Συνταγές για παιδιά
-
Συνταγές με κοτόπουλο
-
Νηστίσιμα φαγητά
-
Παραδοσιακές συνταγές
-
Συνταγές με θαλασσινά
-
Συνταγές με κρέας
-
Συνταγές με ζυμαρικά
-
Συνταγες για σούπες
-
Συνταγές για σαλάτες
-
Συνταγές για κέικ
-
Συνταγές για ορεκτικά
-
Συνταγές για γλυκά
-
Συνταγές διαίτης
-
Εύκολες συνταγές
-
Συνταγες για μπουφε
Γίγαντες στο φούρνο, με τη συνταγή της γιαγιάς!
Φασολάδα, η διάσημη σούπα της γιαγιάς
Μηλόπιτα, η κλασική συνταγή
Ψωμί χωρίς ζύμωμα, στη γάστρα
Πανεύκολα pancakes με τρία υλικά
Μουστοκούλουρα
Θρεπτική κοτόσουπα, ιδανική για το κρυολόγημα
Τα 50 πιο διάσημα Ελληνικά φαγητά και ποτά
Χοιρινό φρικασέ, σπιτική συνταγή!
Τι ειναι η Ζέα και το αλεύρι ζέας και ποιες ειναι οι πραγματικές ιδιότητές του;