1 ποτήρι ζάχαρη

Από giagia-eleni, 16 Δεκέμβριος, 2019

Σήμερα φτιάχνουμε σπιτικά μελομακάρονα, το απαραίτητο γλύκισμα που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπιτικό, σε αυτή την πολυαγαπημένη περίοδο, των Χριστουγέννων! Αυτή η συνταγή θα μας συνεπάρει όλους με το άρωμα της, καθώς όσο ψήνονται, μας βάζει όλο και πιο πολύ στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον καλύτερο και απολαυστικότερο τρόπο. Μπορεί να είναι μπελαλίδικη συνταγή, άλλα το αποτέλεσμα... αξίζει. Για μελομακάρονα μιλάμε!

Από eleni, 31 Δεκέμβριος, 2009

Για το κεικ με ξηρούς καρπούς μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε: καρύδια, αμύγδαλα, κάσιους και ακόμα και φρούτα.

Από giagia-eleni, 3 Δεκέμβριος, 2009

Οι συνταγές για τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες έχουν πολλές παραλλαγές. Εδώ θα δούμε μια σούπερ συνταγή που προέρχεται από την Πελοπόννησο. Θα χρειαστούμε αμυγδαλόψιχα, αλλά αν δεν έχουμε, μπορούμε να αγοράσουμε αμύγδαλα, τα οποία ζεματάμε σε καυτό νερό και τα αλέθουμε...

Από eleni, 19 Οκτώβριος, 2009

Η συνταγή για αφράτο και εύκολο κέικ με την οποία θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας.

Από giagia-eleni, 30 Σεπτέμβριος, 2009

Η συνταγή αυτή είναι για τεμπέλες και τεμπέληδες που δεν θέλουν μίξερ, ούτε ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τα υλικά που θα βάλουν στο κέικ τους...Εγώ το έφτιαξα από υλικά που μου είχαν περισσέψει στο ψυγείο. Και βγήκε μούρλια! Γι' αυτό σας το προτείνω...

Από eleni, 3 Αύγουστος, 2009

Μια κλασική συνταγή για χαλβά από σιμιγδάλι. Προσοχή: Αν η φόρμα μας είναι μεγάλη, διπλασιάζουμε τα υλικά.

Οι νέες συνταγές μας