Κεικ εύκολο στην κατσαρόλα

Υλικά συνταγής

Ρίχνουμε σε μία κατσαρόλα τα πρώτα έξι υλικά και τα ανακατεύουμε μεχρι να ενοποιηθούν.

Κατεβάζουμε το μίγμα απο την φωτιά και προσθέτουμε κοσκινισμένα τα επόμενα πέντε υλικά μας.

Οταν δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα, προσθέτουμε τα αυγά τα οποία έχουμε χτυπήσει ελαφρά.

Βουτυρώνουμε μία φόρμα περίπου 20 cm ή ένα μικρό ταψί και στρώνουμε μία λαδόκολα στον πάτο για να μην μας κολλήσει. Αδειάζουμε μέσα το μίγμα και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για μία ώρα, μέχρι να διπλασιαστεί το κεικ μας. Αφού κρυώσει, ξεφορμάρουμε.

Στην περίπτωση που το ψήσαμε σε ταψί, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και σερβίρουμε με παγωτό της αρεσκείας μας...

Διατηρείται στο ψυγείο έως 1 εβδομάδα.

Καλή επιτυχία!

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 7)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος ψησίματος: 
Είδος Κουζίνας: