Υλικά Συνταγής
Μια συνταγή για το καλύτερο ορεκτικό που έχετε δοκιμάσει. Πεντανόστιμα, τηγανιτά μανιτάρια με κρεμμυδάκια. Με τη σαλτσούλα τους ειδικά, δένουν μοναδικά. Θα τα φτιάχνετε ξανά και ξανά!
Υλικά συνταγής
- 400 γρ. μικρά μανιτάρια, κομμένα στα δύο
- 8 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 50 γρ. βούτυρο
- Για την σάλτσα:
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 2 κ.σ. γούστερ σος
- 1 κ.σ. μουστάρδα, σε σκόνη
- 1 κ.γλ. κύμινο
- 1 κ.γλ. ζαφορά (σαφράν)
- 1 κ.γλ. πάπρικα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
Βάζουμε σε ένα σκεύος όλα τα υλικά για την σάλτσα και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Έπειτα, σ’ ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε τα μανιτάρια, προσθέτουμε την σάλτσα μας και τέλος ψήνουμε για 10 με 15 λεπτά ανακατεύοντας μερικές φορές.
Τα μανιτάρια με κρεμμυδάκια είναι έτοιμα.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Σερβίρουμε τα μανιτάρια με ψημένο ψωμί σαν ορεκτικό ή με ρύζι σαν κύριο πιάτο.
Άλλες συνταγές
- Μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο, εύκολα και νόστιμα!
- Μανιτάρια με κόκκινη σάλτσα
- Μανιτάρια αλα κρεμ, νοστιμότατα!
- Απολαυστικά γεμιστά μανιτάρια!
- Απολαυστικά μανιτάρια φρικασέ με ταχινολέμονο