Μισό κιλό αλεύρι

Από Ρεμί, 3 Οκτώβριος, 2021

Τα ραβιόλια είναι για πολλούς το πιο αγαπημένο ζυμαρικό. Βάζοντας λίγη φαντασία μπορείτε να φτιάξετε με αυτά ένα υπέροχο γεύμα που θα ξεχωρίσει. Ραβιόλια νηστίσιμα και γεμιστά με ελιές. Πεντανόστιμα και γευστικά!

Από Ρεμί, 15 Φεβρουάριος, 2021

Μια εύκολη και παραδοσιακή συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Κρεμμυδοκεφτέδες με άρωμα Σαντορίνης. Ο καλύτερος μεζές για το ουζάκι σας. Κατάλληλοι και κατά την περίοδο της νηστείας. Δοκιμάστε τους!

Από Ρεμί, 20 Δεκέμβριος, 2020

Μια συνταγή που σίγουρα θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά. Η πιο νόστιμη κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας. Το κατάλληλο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους. Δοκιμάστε αυτή την μοναδική πίτα και δεν θα χάσετε!

Από Ρεμί, 20 Δεκέμβριος, 2020

Μια συνταγή, που έχει τις ρίζες της στην Κρήτη. Σουχλί, ο πιο νόστιμος μεζές που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Ότι πρέπει για να συνοδέψετε το κρασάκι σας. Δοκιμάστε το!

Από Ρεμί, 20 Δεκέμβριος, 2020

Μια νόστιμη συνταγή που θα σας αρέσει πολύ. Τραγανό Χανιώτικο μπουρέκι. Με απολαυστική γέμιση που λιώνει στο στόμα. Φτιάξτε το και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους πάντες.

Από Ρεμί, 20 Δεκέμβριος, 2020

Η συνταγή που εντυπωσιάζει. Νόστιμο μπουρέκι γαλοπούλας με ρύζι. Χορταστικό με ιδιαίτερη γεύση. Δοκιμάστε να το φτιάξετε ως συνοδευτικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!

Από Ρεμί, 17 Δεκέμβριος, 2020

Μια υπέροχη συνταγή που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους. Νόστιμη και παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Μπορείτε να την απολαύσετε κάθε ώρα της ημέρας. Θα μοσχοβολήσει το σπίτι σας και δεν θα μείνει κομμάτι!

Από Ρεμί, 22 Μάρτιος, 2020

Μια συνταγή για πίτα που θα σας ξετρελάνει. Νόστιμη κα τραγανή πρασόπιτα. Πασίγνωστη και δημοφιλής σε όλη την Ελλάδα. Γλυκιά και μοναδική. Θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι. Δοκιμάστε την!

Από Ρεμί, 28 Φεβρουάριος, 2020

Μια εύκολη συνταγή, άκρως απολαυστική. Πεντανόστιμα κεμπάπ με σπιτικές πίτες. Τόσο απολαυστικό γεύμα που σίγουρα δεν θα χορταίνετε και θα θέλετε κι άλλο. Ετοιμάστε τα και καλέστε τους φίλους σας για κυριακάτικο τραπέζι.

Οι νέες συνταγές μας