Τα πιο νόστιμα κεφτεδάκια με φέτα

Από Ρεμί, 29 Ιούνιος, 2020
Μερίδες

Μια εύκολη συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Τα πιο νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια με φέτα, ρύζι και μυρωδικά . Μπορείτε να τα φάτε σαν ορεκτικό και όπως αλλιώς θέλετε.

Υλικά συνταγής

  • Μισό κιλό κιμά
  • 40 γρ. κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
  • 30 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. φέτα, τριμμένη
  • Μισή κούπα ρύζι Καρολίνα, βρασμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μισό κ.γλ. μπαχάρι
  • 2 αυγά
  • 1 κούπα φρυγανιά
  • Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να δέσουν καλά.

Πλάθουμε μπαλάκια και τα αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να σφίξουν.

Έπειτα, σε ένα πιάτο αδειάζουμε τη φρυγανιά και σε άλλο το αλεύρι.

Βάζουμε διαδοχικά το κάθε μπαλάκι από το αλεύρι στη φρυγανιά να παναριστεί.

Αφήνουμε στο ψυγείο τα κεφτεδάκια για ακόμη 10 λεπτά.

Τέλος, ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε λίγα-λίγα τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με οποιαδήποτε σαλάτα της αρεσκείας μας.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 4.7 (21 votes)
Κατηγοριοποίηση συνταγής

Οι νέες συνταγές μας