Υλικά Συνταγής
Μια συνταγή για ένα θεσπέσιο γλυκό που θα αγαπήσετε. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή την υπέροχη μους από λευκή σοκολάτα και καφέ και δεν θα χάσετε. Ο συνδυασμός δεν περιγράφεται!
Υλικά συνταγής
- 300 γρ. λευκή σοκολάτα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά), χτυπημένη ελαφρά ώστε να πάρει παχύρρευστη μορφή
- 2 κ.γλ. Nescafé
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα, λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.
Έπειτα, ζεσταίνουμε τα 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος στους 60 βαθμούς Κελσίου περίπου μαζί με τον καφέ και τα ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα.
Ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε για λίγα λεπτά να κρυώσει στους 35 βαθμούς Κελσίου (όχι να παγώσει) και τέλος ανακατεύουμε πολύ απαλά με τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος.
Σερβίρουμε σε ατομικά μπολάκια.
Η μους από λευκή σοκολάτα και καφέ είναι έτοιμη.
Καλή απόλαυση!
Συμβουλές
- Γαρνίρουμε την μους με ολόκληρους κόκκους καφέ.
Δείτε και αυτές τις συνταγές για μους
- Μους Σοκολάτας
- Δροσερή μους λεμόνι
- Απολαυστική μους με φουντούκια και κονιάκ
- Μους σοκολάτας με κουαντρό, η αγαπημένη συνταγή!
- Ελαφριά μους με γιαούρτι και ροδάκινα
- Μους σοκολατας, για να τους γλυκάνεις όλους!