PT2H30M

Συνταγές που απαιτούν δυομιση ώρες προετοιμασία

Από Ρεμί, 11 Ιανουάριος, 2023

Μια συνταγή που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Ηπειρώτικη κρεατόπιτα με κατσικάκι και αγκινάρες. Πλούσια σε υλικά και γεύση. Σερβίρετε την ως συνοδευτικό στο τραπέζι σας. Απλά μοναδική!

Από Ρεμί, 29 Αύγουστος, 2021

Μια υπέροχη συνταγή για όσους έχουν μεράκι και όρεξη. Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το υπέροχο σπιτικό και αφράτο χωριάτικο ψωμάκι και δεν θα χάσετε. Θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι σας. Απολαύστε το κάθε στιγμή!

Από Ρεμί, 30 Μάρτιος, 2021

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μεζέ. Απολαυστικές μελιτζανοκροκέτες. Μοναδική γεύση σε κάθε μπουκιά. Πάνε παρέα με το ουζάκι σας. Ιδανικές και για χορτοφάγους. Δοκιμάστε τες οπωσδήποτε!

Από Ρεμί, 23 Δεκέμβριος, 2020

Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το Χριστόψωμο είναι ευλογημένο ψωμί. Αυτή η συνταγή, έρχεται από την Πελοπόννησο για να σας δώσει μια άλλη νοστιμιά. Ο συνδυασμός με τις σταφίδες είναι απλά μοναδικός. Οι συγκεκριμένες δοσολογίες είναι για 2 στρογγυλά ψωμιά.

Από Μαρακι, 13 Σεπτέμβριος, 2019

Αυτή εδώ είναι μια πολύ καλή συνταγή για ψωμάκια με αμύγδαλα. Αυτά τα ψωμάκια είναι στην πραγματικότητα ένα γλύκισμα τόσο γευστικό που κάνεις δεν θα μπορέσει να φάει μόνο ένα. Είναι μπελαλίδικα, αλλά ιδανικά για να συνοδεύσουμε τον πρωϊνό μας καφέ ή για σνακ στη δουλειά.  Εσείς θα αντισταθείτε;

Από litsa, 9 Σεπτέμβριος, 2019

Αυτή εδώ είναι μια πολύ καλή συνταγή για ελαιόψωμο. Το ελαιόψωμο ή ελιόψωμο είναι ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ, που δεν μπορεί να του αντισταθεί κάνεις. Και όπως θα δείτε αυτή εδώ είναι μια σχετικά εύκολη συνταγή. Δοκιμάστε την.

Από eleni, 22 Απρίλιος, 2019

Η συνταγή για τσουρέκια για την οποία μιλάνε όλοι! Αφράτα τσουρέκια με ζαχαρούχο γάλα, μια διαφορετική συνταγή που θα την λατρέψετε! Λίγη προσοχή, στην παρακάτω συνταγή μετράμε όλα σχεδόν τα υλικά για τα τσουρέκια μας με τη συσκευασία του ζαχαρούχου! Φαίνεται περίεργο, αλλά είναι αποτελεσματικό. Δοκιμάστε αυτήν τη συνταγή και θα δείτε ότι θα «βγάλετε» τσουρέκια που θα κάνουν συγγενείς και φίλους να θέλουν κι άλλο!

Οι νέες συνταγές μας