Υλικά Συνταγής
Μια συνταγή που μπορείτε να απολαύσετε κάθε εποχή. Στραπατσάδα Κεφαλλονίτικη, σκέτη νοστιμιά! Ένα εύκολο φαγητό με υλικά που έχετε στο σπίτι. Δοκιμάστε την!
Υλικά συνταγής
- 1 κρεμμύδι, μικρό
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. φέτα
- 3 ντομάτες, ώριμες ντομάτες (450 γρ.)
- 5 αυγά
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, τσιγαρίζουμε καλά στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, που το έχουμε ψιλοκόψει.
Στην συνέχεια, ρίχνουμε τις ντομάτες, και αυτές ψιλοκομμένες, και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.
Χτυπάμε τα αυγά, με αλάτι και πιπέρι.
Έπειτα, κόβουμε τη φέτα κομματάκια.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα αυγά και τη φέτα.
Τέλος, γυρίζουμε με μια ξύλινη κουτάλα, να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές.
Η στραπατσάδα μας είναι έτοιμη.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Συνδυάζουμε την στραπατσάδα μας, με πράσινη σαλάτα.
Σχετικές συνταγές
- Στραπατσάδα με φρέσκα αυγά και ώριμες ντομάτες
- Η πιο εύκολη στραπατσάδα
- Η καλύτερη στραπατσάδα με άρωμα Ζακύνθου
- Γευστική τετραώροφη ομελέτα
- Σφουγγάτο, συνταγή για ομελέτα από την Κρήτη