Γευστική τετραώροφη ομελέτα

Υλικά συνταγής

Ψάχνετε για μια εύκολη και ταυτόχρονα εντυπωσιακή συνταγή; Σας έχουμε την λύση. Γευστική τετραώροφη ομελέτα. Έτοιμη μέσα σε λίγα λεπτά, με γεύση που θα σας εντυπωσιάσει. Απολαύστε την.

Υλικά συνταγής

  • 1 κονσέρβα ντοματάκια, μικρή
  • 2 κρεμμύδια, μέτρια
  • 2 πιπεριές
  • 2 κ.σ. εστραγκόν, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο ( το πράσινο μόνο)
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 24 αυγά
  • 40 γρ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά, στραγγίζουμε τα ντοματάκια από το ζουμί τους, τα πιέζουμε ούτως ώστε να φύγουν οι σπόροι και τα ψιλοκόβουμε.

Τα βάζουμε σε τηγανάκι, μαζί με 1 κουταλιά από το ελαιόλαδο, να βράσουν ώσπου να εξατμιστούν τα υγρά τους.

Έπειτα καθαρίζουμε τα κρεμμύδια, τα ψιλοκόβουμε και τα σοτάρουμε με 2 κουταλιές ελαιόλαδο, σε άλλο τηγάνι.

Σπάμε σε 4 διαφορετικά μπολ, από 6 αυγά και τα χτυπάμε όπως κάνουμε για την ομελέτα.

Προσθέτουμε στο καθένα μια διαφορετική γαρνιτούρα: στο ένα μπολ τις ντομάτες, στο άλλο τα κρεμμύδια, στο τρίτο τις πιπεριές και στο τέταρτο τα ψιλοκομμένα μυρωδικά.

Μετά αλατοπιπερώνουμε όλα τα μίγματα.

Ζεσταίνουμε από λίγο βούτυρο κάθε φορά στο τηγάνι και ψήνουμε ξεχωριστά τις 4 ομελέτες.

Τέλος, τις τοποθετούμε τη μια πάνω στην άλλη, σε πιατέλα και τις σερβίρουμε ζεστές.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Για να φτιάξουμε μια πιο “ελαφριά” ομελέτα, μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα μας λίγο γάλα.
  • Για να μην κολλήσει η ομελέτα στο τηγάνι, πασπαλίζουμε τον πάτο του τηγανιού με λίγο αλάτι.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 4.8 (Ψήφοι: 6)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: