Κοτόπουλο «ντολμάς», σκέτη νοστιμιά!

Από Ρεμί, 26 Μάιος, 2022
Μερίδες

Η συνταγή που κάνει τη διαφορά. Δοκιμάστε πάση θυσία το πεντανόστιμο κοτόπουλο «ντολμά» και δεν θα χάσετε. Πλούσιο σε υλικά και γεύση!

Υλικά συνταγής

  • 5 αμπελόφυλλα
  • 1 στήθος κοτόπουλου
  • 30 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 20 γρ. φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα βάζουμε σ’ ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας.

Στρώνουμε τα αμπελόφυλλα με το νεύρο του φύλλου προς τα μέσα.

Στη συνέχεια, τοποθετούμε επάνω στο φιλέτο κοτόπουλου, τα μανιτάρια και την φέτα.

Κλείνουμε το κοτόπουλο και κατόπιν τα αμπελόφυλλα και κάνουμε έναν μεγάλο ντολμά.

Τυλίγουμε με μεμβράνη τον ντολμά και έπειτα δένουμε τις δύο άκρες κοντά στο κοτόπουλο.

Τέλος το βάζουμε σε νερό που βράζει για 15 με 20 λεπτά.

Ο ντολμάς κοτόπουλου είναι έτοιμος.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Συνοδεύουμε τον ντολμά κοτόπουλου με ρύζι.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή
Average: 5 (1 vote)
Κατηγοριοποίηση συνταγής

Οι νέες συνταγές μας