Υλικά Συνταγής
Μια συνταγή που θα εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς. Διαφορετικό ψαρονέφρι με κροκέτα λαχανικών. Ένα εύκολο και πάνω από όλα πεντανόστιμο γεύμα. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!
Υλικά συνταγής
- 1 ψαρονέφρι 220 γρ.
- Για τη γέμιση
- 1 ντομάτα
- 30 γρ. φέτα
- 1 κ.σ. ρίγανη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Για την κροκέτα
- 1 κολοκύθι, τριμμένο στον τρίφτη
- 1 καρότο, τριμμένο στον τρίφτη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο, για το τηγάνι
Για τη σος
- 1 κ.τσ. σόγια σος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Μισό κ.τσ. κύμινο
- Χυμός 1 λεμονιού
- Αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
Πρώτα κόβουμε το ψαρονέφρι με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει λεπτό φιλέτο (όπως το κοτόπουλο).
Στη συνέχεια βάζουμε πάνω την γέμιση και τυλίγουμε σε ρολό, στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες και κατόπιν τηγανίζουμε.
Τέλος αναμειγνύουμε τα υλικά της κροκέτας και τηγανίζουμε.
Τόσο απλά και εύκολα το ψαρονέφρι μας είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Για μια πιο εντυπωσιακή παρουσίαση του πιάτο κόβουμε το κρέας σε ροδέλες, τα τοποθετούμε στο πιάτο μαζί με την κροκέτα και ρίχνουμε πάνω σος, πιο πολύ στο κρέας και λιγότερο στην κροκέτα.
Δείτε και αυτές τις συνταγές για ψαρονέφρι
- Τρυφερό ψαρονέφρι με κυδώνια,δενδρολίβανο και σάλτσα κρασιού,σκέτη νοστιμιά
- Νόστιμο ψαρονέφρι με μήλα και βαλσάμικο ξύδι
- Απολαυστικό χοιρινό ψαρονέφρι με πουρέ μήλου
- Πεντανόστιμο ψαρονέφρι ρολό με δαμάσκηνα στην κατσαρόλα
- Διαφορετικό ψαρονέφρι με σάλτσα σκόρδου
- Ψαρονέφρι γεμιστό με μπέικον