Μερίδες
Μια συνταγή που θα αγαπήσετε. Ρεβιθοπίλαφο με άρωμα Χίου. Ένα πιάτο χορταστικό και πάνω από όλα θρεπτικό. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
Υλικά συνταγής
- Ρεβίθια
- Ρύζι
- Ελαιόλαδο
- Πιπέρι
- Σάλτσα
- Κρεμμύδι
Εκτέλεση συνταγής
Αρχικά, βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό κάποιες ώρες ώστε να μαλακώσουν λίγο.
Τα ψήνουμε, σοτάρουμε το κρεμμύδι και βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό.
Όταν πάρει βράση, ρίχνουμε τα ρεβίθια, το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και τη σάλτσα και τ' αφήνουμε να ψηθούν.
Τόσο εύκολα και απλά φτιάχνετε το ρεβιθοπίλαφο.
Καλή όρεξη!
Συμβουλές
- Συνοδεύεται με χταπόδι η σουπιά.