Κρεμμύδια με φρέσκα μυρωδικά και κρασί

Υλικά συνταγής

Μια συνταγή που αν τη δοκιμάστε μια φορά, θα θέλετε να τη φτιάχνετε συνέχεια. Κρεμμύδια με φρέσκα μυρωδικά και κρασί. Ένας νόστιμος μεζές που μπορείτε να απολαύσετε κάθε εποχή. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε.

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο, καθαρισμένα
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. βούτυρο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
  • 2 φλ. λευκό κρασί, ξηρό
  • Δαφνόφυλλα
  • 1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μαντζουράνα
  • 1 κ.σ. μέντα

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα, ζεσταίνουμε τα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα, ώσπου να χρυσίσουν ομοιόμορφα.

Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το κρασί, τα δαφνόφυλλα και τα φρέσκα μυρωδικά.

Έπειτα, μισοσκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά ακόμη.

Τέλος, ξεσκεπάζουμε και μαγειρεύουμε, ώσπου να δέσει η σάλτσα.

Τα κρεμμύδια με φρέσκα μυρωδικά και κρασί είναι έτοιμα.

Καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Σερβίρουμε τα κρεμμύδια ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Άλλες συνταγές

Δώσε αστέρια στη συνταγή!: 
Μέσος όρος: 5 (Ψήφοι: 1)
Κατηγοριοποίηση συνταγής
Χρόνος προετοιμασίας: 
Χρόνος μαγειρέματος: 
Μερίδες: 
Είδος Κουζίνας: